PREP Academie contact opnemen

Op naar een Happy Lijf!

Meer energie en afvallen op jouw manier

Herken jij dit bij jezelf?

Vreetbuien overgewicht fastfood

(Vr)eetbuien

Probeer jij je gevoelens ook regelmatig weg te eten met chips, chocolade of wat er ook voor handen ligt? (Vr)eetbuien worden minder als jij je voedingspatroon aanpast.

Gebrek aan energie Moe Overgewicht

Gebrek aan energie

Kun jij wel wat meer energie gebruiken? Eet je fit. Geef je lichaam de brandstof die het nodig heeft. Ontdek welke voeding voor jou energie geeft en wat niet.
Overgewicht weegschaal

Overgewicht

Altijd maar dat eeuwige gevecht met je gewicht. Verleg de focus en ontdek het voedingspatroon wat bij jou past. Een gezond gewicht is automatisch het gevolg.

Hekel aan sporten Afvallen Overgewicht

Hekel aan sporten

Is sporten niet jouw ding? Weet dan, afvallen doe je in de keuken. En bewegen kan op vele manieren. Ook hiervoor geldt weer: vind iets dat bij je past.

Kleding te klein Overgewicht Afvallen

Kleding past niet meer

Het kan flink frustreren als je niet meer in je kleding past. Nieuwe kleding kopen drukt alleen maar de vinger op de zere plek. 
Stress door ongezonde levensstijl

Snel last van stress

Wanneer je een ongezond leefpatroon hebt, raakt je lichaam van slag. Hierdoor kun je ook mentaal minder aan. Verander je voeding, verander je mindset.

Je energiek, krachtig en zelfverzekerd voelen!

Ja dat wil ik!
Erica Cacciuolo Voedingscoach De Menucoach Op naar een Happy Lijf

Doorbreek ongezonde gewoontes

Kiezen voor een Happy Lijf, is kiezen voor jezelf. Juist in deze tijd waarin ongezonde keuzes het makkelijkst zijn, is het belangrijker dan ooit om goed voor jezelf te zorgen. 

Als ik terugkijk naar vorig jaar, dan heeft 2020 voor heel wat uitdagingen gezorgd. We gingen minder of zelfs helemaal niet meer sporten, waren veel thuis en het gebrek aan sociale contacten zorgde ervoor dat we de gezelligheid in ongezonde voeding gingen zoeken. Ben jij ook klaar met die extra kilo's? Met die redenen en excuses? Verlang jij ook zo naar meer energie, een fit lichaam en een positieve kijk op het leven?

Pak dan de regie over je leven. 'NU' is het beste moment om voor jezelf te kiezen en jouw ongezonde leefpatroon te doorbreken. Ik geloof dat als je anders gaat eten, op een manier die bij jou past, dat je je leven verandert. Je wordt sterker, fitter, hebt meer energie en voelt je zelfverzekerder als je lekker in je vel zit.


Ik gun jou een Happy Lijf en daarmee een Happy Leven 

Erica Cacciuolo Voedingscoach De Menucoach Op naar een Happy Lijf

'Dit gaat mij niet gebeuren!'

Mijn naam is Erica Cacciuolo en ik was 42 jaar toen ik een ernstig auto-ongeluk kreeg. Het was nog maar de vraag of ik ooit weer kon lopen. Wonder boven wonder herstelde ik sneller dan verwacht, mede dankzij mijn goede gezondheid.

Een goede levensstijl is niet altijd zo vanzelfsprekend geweest. Ik kom uit een Nederlands-Frans gezin. En in de Bourgondische Franse cultuur is eten erg belangrijk. Lekker eten, en veel, hoorde erbij. Veel van mijn familieleden zijn helaas veel te vroeg overleden aan de gevolgen van deze bourgondische levensstijl.

Ik besloot: ‘Dit gaat mij niet gebeuren!’ Mijn liefde voor goede voeding is vanuit hier ontstaan. Ik verdiepte mij steeds verder in een gezonde levensstijl en ontwikkelde mij tot voedingscoach. 

Vandaag de dag coach ik mensen die al 100.000 dingen hebben geprobeerd om af te vallen, maar voor wie niets werkt. 

Een gezond lijf kan een flinke stoot verdragen. Ik ben daarvan het voorbeeld. 

'Kijken naar wie je bent en wat bij jou past,
is de sleutel tot een blijvend Happy Lijf'

Fit in kleine stapjes

Werken aan een fitter en vitaler lijf, gaat het best in kleine stappen. Vervang bijvoorbeeld je boterham door een salade, en pak als tussendoortje een stuk komkommer. Het belangrijkste is dat je gaat ontdekken wat het beste voor jou werkt. Stap voor stap werk je naar een gezond voedingspatroon toe dat op je lijf geschreven is. 

Voeding gaat eigenlijk niet over voeding. We weten allemaal dat een zak chips leeg eten niet verstandig is, en toch doen we het. Hoe komt dat nou?
In de cursus leer jij ander keuzes maken. Behalve met voeding ga je namelijk aan de slag met jezelf: Wie ben jij? Hoe komt het dat je bepaalde keuzes maakt? Welke gewoontes heb je ontwikkeld en wat zijn je valkuilen?

Op naar een Happy Lijf Afvallen Blij met je lijf Eigen voedingskeuzes

Zo lukt het wél! 

Een Happy Lijf is voor iedereen anders. Lekker eten is voor iedereen anders. En juist in het erkennen van deze verschillen zit de grootste kans van slagen. 

 • Smaak
 • Tijd
 • Budget
 • Gezinssituatie
 • Leeftijd
 • Huidige gezondheid

Wie jij bent, waar je staat en waar je naartoe wilt, is veel belangrijker dan ‘de theorie en de regeltjes’. Alleen wanneer je voedingskeuzes maakt die passen bij wie jij bent, zal je de balans vinden waarin jij lekker in je vel zit.

Doe de online cursus 'Op naar een Happy Lijf' en word
fitter, vitaler en gelukkiger

Inhoud van de online cursus

Inhoud cursus Module 1 PREP Academie

Start van jouw ontdekkingsreis

Voor een voedingspatroon op maat, zal je jezelf goed moeten leren kennen. In deze eerste module neemt coach Erica jou in een video mee naar het startpunt van jouw ontdekkingsreis. De hele cursus wordt ondersteund door een prachtig werkboek. Het werkboek kun je in deze module downloaden.

Inhoud cursus Module 2 PREP Academie

Hoe vitaal ben je en wat past bij jou?

Afvallen is één. Uiteindelijk gaat het om het krijgen van een fit en vitaal lichaam. In deze module ontdek je hoe je jouw vitaliteit kunt meten, bepaal je je doelen, heeft Erica het over jouw cirkel van invloed en ontdek je welk mens-type je bent. 
Inhoud cursus Module 3 PREP Academie

Hoe zit dat nu eigenlijk met voeding?

In deze module leer je alles wat je moet weten om voor jezelf een gezond voedingspatroon te kunnen aanmeten. Ook het onderwerp diëten wordt onder de loep genomen.

Inhoud cursus Module 4 PREP Academie

Jouw eigen voedingspatroon

Je gaat de basis leggen voor een voedingspatroon dat volledig op jouw lijf geschreven is. Stap voor stap leg je alle puzzelstukjes in elkaar. Een hele leuke module, die jou op ludieke wijze een mooi beeld geeft van wat het beste bij én voor jou werkt.
Inhoud cursus Module 5 PREP Academie

Voedingsschema op maat

In deze module leer je jouw eigen voedingspatroon in de praktijk brengen. Je gaat aan de slag met het maken van een voedingsschema dat volledig bij jou past: met wat jij lust en wat past binnen jouw leven.

Inhoud cursus Module 6 PREP Academie

En zo hou je het vol

We willen natuurlijk dat je alles wat je leert ook blijft toepassen in de praktijk. In deze module komen verleidingen aan bod, vier je je successen en krijg je nog een aantal handige tools. Alles voor een Happy Lijf.

Verander je voeding. Verander je leven.

Recensie Amy Boekhoudt cursus Op naar een Happy Lijf

Amy

Goede cursus met veel goede  informatie! 

Vanuit de opdrachten wordt gekeken naar wat werkt voor een individu. De cirkel van invloed was een belangrijke les die ik mee kan nemen zodat ik een gezonde eetpatroon kan blijven ontwikkelen. Zowel de inhoudelijke opdrachten als de gegeven informatie hebben me geholpen bij de bewustwording omtrent gezonde voeding. 

Fit en gezond met online cursus Op naar een Happy Lijf

Ga nu snel aan de slag!

In 6 modules werk jij aan een Happy Lijf en een vitaal leven. Waar wacht je nog op?

 • Meer energie
 • Lekker in je vel
 • Een gezond gewicht
 • Voeding die bij jou past
 • Afvallen op jouw manier


Deze cursus is jou op het lijf geschreven.
Op naar een Happy Lijf én een Happy Leven!

Ja, dat wil ik

Verlang jij naar een Happy Lijf? Gun het jezelf en kom in actie! 

PREP Academie contact opnemen
€ 97,-
Nu tijdelijk voor € 47,-

Cursus 'Op naar een HAPPY LIJF'

 • Jouw weg naar een gezond gewicht
 • Voedingsadvies op maat
 • Afvallen op jouw manier
 • Snel meer energie
 • Op naar een happy lijf, een happy leven
 • Interactief met leuke video's
 • Levenslang toegang tot het cursusmateriaal
 • Gratis toegang tot de besloten 'Happy Lijf' Community

100% PREP Tevredenheidsgarantie!

Deze online cursus is met de grootste zorg ontwikkeld. Mocht je echter, binnen 7 dagen na aankoop, niet tevreden zijn over de cursus, dan krijg je van ons gewoon je geld terug.
arrow_drop_up arrow_drop_down