Creëer in 5 weken tijd MEGA VEEL LEF

zodat je STOPT MET UITSTELLEN en start met het leven van jouw MOOISTE LEVEN

Recensie PREP Academie cursus Lef Thamar Pijl-Philips
Thamar Pijl-Philips

Lef is breder dan ik dacht. Voordat ik met de cursus begon dacht ik 'Lef  heb ik wel', maar nu merk ik dat ik daar nog verder in mag groeien. 

Recensie PREP Academie cursus Lef Mardien de Bruijn
Mardien de Bruijn
Voor mezelf kiezen heb ik altijd al lastig gevonden. Met de cursus Lef! gaat me dat steeds beter af. Het stappenplan werkt echt voor mij. Ben super trots op mezelf.
Recensie PREP Academie cursus Lef Sylvia de Vries
Sylvia de Vries

Wat een energie in deze cursus! Super leuk in elkaar gezet. Echt een motivatie om me door niks en niemand tegen te laten houden in het waarmaken van mijn droom.

Verhoog je lef-niveau Online cursus Lef PREP Academie


Verhoog je lef-niveau

Dromen dichterbij brengen PREP Academie Cursus Lef


Breng je dromen dichterbij

Icoon voor jezelf kiezen Online cursus Lef

Creëer de lef om te kiezen voor jezelf

Durf je eigen pad te volgen Online cursus Lef PREP Academie

Durf je eigen pad te volgen

Word je onzekerheden de baas Online cursus Lef PREP Academie


Word je onzekerheden de baas

Met lef word je leven leuker Online cursus Lef PREP


Maak met lef je leven leuker

Anita Meeuwsen Oprichtster PREP Academie

Een leuker leven met lef ...

Mijn naam is Anita Meeuwsen en ik ben Transformatie Coach, identiteitsexpert en praktische dromer. Ik hou ervan om groots te dromen, en om vervolgens mijn dromen in de praktijk te brengen. Dit laatste is niet altijd zo vanzelfsprekend geweest.

Als verlegen klein meisje van 10 vond ik het moeilijk om nieuwe vriendjes te maken. Vanaf een afstand keek ik op vakantie toe hoe andere kinderen plezier maakten met elkaar. Gaande weg mijn leven leerde ik hiermee omgaan. Stap voor stap ontwikkelde ik mezelf. Ik kreeg steeds meer lef om, weliswaar met mijn angst, toch de stappen te nemen die nodig waren om ergens te komen.

In 2015 ben ik voor mezelf begonnen, als Business Coach. In mijn carrière als manager in de supermarktbranche had ik al vele onzekerheden overwonnen. Maar dit was anders. Voor het eerst in mijn leven was ik me echt bewust van het feit dat lef je verder brengt. Of het nu ging om mezelf te laten zien, om presenteren voor grote groepen mensen of om op onbekenden af te stappen tijdens netwerken, er was lef voor nodig. Heel veel lef. Ik besloot om een methodiek te ontwikkelen waarmee je meer lef creëert.

online-cursus-lef-mockup

En deze methodiek heeft zich inmiddels in de afgelopen jaren al vele malen bewezen. Bij iedere klant weer. Het is fantastisch om te zien hoe klanten groeien, zelfverzekerder worden en de grootsheid in zichzelf weten op te roepen. Het maakt mij een trotse coach.

Naast de 1-op-1 coaching ontstond bij mij de prangende wens om een unieke online cursus te ontwikkelen. Een online cursus Lef! vol bruisende energie, kennis, inspiratie en motivatie om nog meer mensen te helpen lef te creëren. Want met lef maak je je leven leuker, je wordt er een blijer mens van. En met meer blije mensen op de wereld, maken we de wereld een heel stuk lichter en leuker.

Vol trots kan ik zeggen: Yes! Deze cursus is er nu! ..... Doe je mee?

Ja, ik wil ook meer lef
Recensie PREP Academie cursus Lef Dennis van de Laar

Dennis van de Laar

Fijn om mezelf te kunnen zijn

Ik voel me sterk. Dankzij de coaching van Anita ging ik mezelf steeds zelfverzekerder voelen. De cursus Lef! was een waardevolle toevoeging. Moeilijke gesprekken ga ik nu niet meer uit de weg. Mijn werk is hierdoor ook steeds leuker geworden. Ik ben blij dat ik nu meer lef heb en weet ik wat ik moet doen als ik ergens tegenop kijk.


Verhoog je lefniveau, wordt jouw onzekerheden de baas en
breng hiermee je dromen dichterbij.

Wat krijg je in de online cursus Lef!

Online cursus Lef PREP Academie

Bruisende video's

De cursus bestaat uit 5 modules met 20 energieke inspirerende video's voor meer kennis, bewustzijn en het aanzetten tot actie.
Online cursus Lef PREP Academie

Lef!Stappenplan

Het ontwikkelen van lef gaat in stappen. Aan de hand van het Lef!Stappenplan zal je in staat zijn om de lef steeds meer in jezelf op te kunnen roepen.
Online cursus Lef PREP Academie

Mijn Lef!Boek

'Mijn Lef!Boek' is het werkboek wat hoort bij de cursus Lef! Je vindt er opdrachten, extra inspiratie en alle ruimte om jouw nieuwe inzichten in op te schrijven.
Online cursus Lef PREP Academie

Lef!Community

Je krijgt gratis toegang tot de Lef!Community. In deze groep krijg je mega motivatie, hulp van anderen, en een mooie plek om jouw successen te delen.  
Online cursus Lef PREP Academie

Leren op jouw manier

De cursus Lef! doe je geheel op jouw eigen manier. Elke dag, één keer per week, thuis, of onderweg via de app... gewoon op een moment dat het jou uitkomt.
Online cursus Lef PREP Academie

Leren op jouw manier

Eenmaal binnen, dan heb je lifetime toegang tot alle video's, content, het stappenplan naar meer lef en jouw eigen Lef!Boek

Cursus nu tijdelijke in prijs verlaagd!

We leven in rumoerige tijden waarbij ik je graag wat meer lef gun in het maken van belangrijke keuzes in je leven. Daarom heb ik besloten om de drempel zo laag mogelijk voor je te maken. De cursus Lef! gaat € 97,00 kosten, maar je kunt nu voor the time being starten voor slechts € 47,00.

Online cursus Lef PREP Academie coach Anita Meeuwsen
€ 97,-
nu voor € 47,-

Online cursus Lef!

Leven met lef kun je leren. Jij ook! Schrijf je nu in en ontdek hoe je met lef je leven leuker maakt.


Met de online cursus Lef! creëer je:

  • Lef om je eigen pad te volgen
  • Lef om te kiezen voor jezelf
  • Lef om nu toch eindelijk die ene stap te zetten
  • Lef om je dromen waar te maken
  • Lef om te leven zoals jij dat wilt

100% PREP Tevredenheidsgarantie!

Deze online cursus is met de grootste zorg ontwikkeld. Mocht je echter, binnen 7 dagen na aankoop, niet tevreden zijn over de cursus, dan krijg je van ons gewoon je geld terug.

Klaar voor een leven met meer Lef?

arrow_drop_up arrow_drop_down