arrow_drop_up arrow_drop_down
Boekrecensies PREP Academie Levenskunst

Steeds Leuker

De korte route naar een leuker leven

Boekrecensies PREP Academie Steeds Leuker Jelle Hermus
Claudia Rietveld Marketing werkt Recensent PREP Academie

Claudia Rietveld

Recensent

"Heerlijk praktisch, vol humor!"

De grootste les die ik er voor mijzelf heb uitgehaald: kies heel bewust waar je je aandacht en energie aan geeft (en waaraan niet!) en je leven zal de goede kant op gaan. Het wordt steeds leuker!


En dat is ook helemaal wat ik ervaar. Heerlijk boek!

Steeds Leuker

Steeds Leuker van Jelle Hermus neemt je mee in de stappen die je kunt zetten naar een leuker leven. Geen ingewikkeld gedoe, maar de 'korte route' zoals hij het in het boek noemt. Ontdek waar je energie van krijgt en waarvan je blij wordt. Doe daar meer van. Wat zijn energievreters in jouw leven? Zorg dat je daar vanaf komt. Zo simpel is het.

En het hoeft allemaal niet groots en meeslepend. Doe allerlei kleine veranderingen en je leven wordt steeds een beetje leuker

Zo zette het boek mij aan om ons slaapkamerraam eindelijk te laten repareren. Al jaren ging het niet goed meer open. Er was mee te leven, maar elke keer dat ik het raam wilde openen lekte ik een beetje energie. Ergernis. Nu het raam weer naar behoren werkt, is het openen van het raam zelfs een momentje van dankbaarheid geworden!  :-)

Het boek is heerlijk geschreven. Luchtig, praktisch, makkelijk en overladen met humor. De tot de verbeelding sprekende voorbeelden die Jelle Hermus beschrijft, zijn echt hilarisch. Wat briljant gevonden! Ik zit dan te genieten in mijn eentje. Ik heb het boek meerdere keren gelezen. Het meest greep het mij toen ik net bewust startte met mijn reis in persoonlijke ontwikkeling. Dat ik het daarna weer de moeite waard vond om het te lezen, zegt genoeg.

Boekrecensies PREP Academie Steeds Leuker Jelle Hermus

Over de auteur

Jelle Hermes is geboren in 1986 en woont samen met vriend Billy. Samen hebben ze zoontje Jake. Jelle is een echte Mr Positivo. Hij schrijft inspirerende blogs en online cursussen om je te helpen je leven leuker te maken. In 2004 richtte hij sochicken.nl op en later kwam daar het Broednest bij. Hij heeft inmiddels duizenden mensen geholpen om hun leven simpeler en bovenal leuker te maken. De levensmissie van Jelle is: "De wereld een stukje liefdevoller maken".

Ook door Jelle geschreven:

  • Leven met de wind mee

Ook 'Steeds Leuker' lezen?

We zijn benieuwd of je net zo enthousiast bent als Claudia.

Boekrecensies PREP Academie Steeds Leuker Jelle Hermus
Informatie over Cookies