arrow_drop_up arrow_drop_down
Boekrecensies PREP Academie Levenskunst

Rijke pa arme pa

Rijk worden kun je leren. In dit boek ontdek je hoe.

Boekrecensies PREP Academie Rijke Pa Arme Pa
Anita Meeuwsen Recensent Levenskunstenaar Mindset Coach

Anita Meeuwsen

Recensent

"Wat een eye-opener!"

Robert T.  Kiyosaki heeft mijn kijk op geld en hoe je financiële onafhankelijkheid kunt creëren 180˚ veranderd. Dit boek maakt duidelijk hoe je geld voor je kunt laten werken, in plaats van dat je zelf een slag in de rondte blijft werken voor geld.

Rijke pa arme pa

Hoe vaak denk je wel niet: "Dat kan ik niet betalen" of "Dat kan ik mij niet veroorloven". Rijke pa arme pa maakt je bewust van je destructieve gedachtepatroon en geeft je handvaten om anders te gaan denken. Maar dat niet alleen. Je krijgt financiële kennis op een makkelijke en toegankelijke manier aangeboden. Je leert hoe geld werkt en hoe je cashflow (kasstroom) eruit zou moeten zien, als je je zinnen hebt gezet op een rijk en financieel zorgeloos leven. 


Robert T. Kiyosaki groeit op in een gezin waarin 'hard werken voor weinig' als normaal wordt gezien. Rijkdom lijkt niet voor hem te zijn weggelegd. De vader van zijn vriend echter, heeft een hele andere kijk op geld. Al jong leert Robert van hem, samen met zijn vriend, de vaardigheden die nodig zijn om een financieel onafhankelijk bestaan te creëren. Zijn eigen leerproces en de vaardigheden die hij in al die jaren vergaard heeft, heeft Robert in Rijke pa arme pa beschreven. Robert weet de dingen simpel en nuchter te brengen en hij weet je met zijn boeken absoluut in beweging te zetten. 

Rijke Pa Arme Pa Boekrecensie PREP Academie

Over de auteur

Robert T Kiyosaki is een groot deel van zijn werkende leven zakenman en Amerikaanse investeerder geweest. Hij heeft daarmee een enorm fortuin weten op te bouwen. Hij deelt zijn kennis graag in zijn boeken, waarvan er wereldwijd in totaal meer dan 26 miljoen exemplaren zijn verkocht. 

Meer boeken van Robert T. Kiyosaki, welke in het Nederlands verschenen:

  • Cashflow kwadrant
  • Waarom de rijken alsmaar rijker worden
  • Waarom we willen dat je rijkt wordt

Ook dit boek lezen?

We zijn benieuwd of je net zo enthousiast bent als Anita.

Boekrecensies PREP Academie Rijke Pa Arme Pa
Informatie over Cookies