arrow_drop_up arrow_drop_down
Huisstijl oranje

ONGETEMD LEVEN

✤ Eerlijk  ✤ Open  ✤ Ongeremd

Ongetemd Leven
Anita Meeuwsen Recensent Levenskunstenaar Business Coach
"De titel alleen al wakkert het verlangen aan om helemaal jezelf te mogen zijn"
Anita Meeuwsen - Resencent

ONGETEMD LEVEN


Hoe zou het voelen als je ergens in jezelf de lef vindt om helemaal jezelf te zijn?

Vanuit haar eigen levenservaringen neemt Glennon Doyle je mee op haar eigen ontdekkingsreis. Het boek leest bijzonder makkelijk weg en ieder hoofdstuk is een ervaring op zich. Al lezende wordt je gegrepen door de eerlijke ongezouten manier waarop Doyle haar gedachten met je deelt. Het is knap hoe zeer ze zichzelf in dit boek kwetsbaar heeft opgesteld, geheel om jou te laten ervaren wat het betekent als je gevangen zit in dit verwachtingsvolle leven.

Jezelf zijn is uiteindelijk helemaal zo makkelijk nog niet.  

De verhalen in Ongetemd Leven inspireren je om de verwachtingen van de wereld om je heen los te laten. Om te ontdekken wat je zelf wilt en om steeds een stapje dichter bij jezelf te komen. Glennon Doyle laat je zien hoe het is om vanuit de kern van jezelf je volle potentieel te leven.


Over Glennon Doyle

Glennon Doyle is een Amerikaanse schrijfster, geboren in 1976 in Burke, Virginia. Doyle heeft in haar leven heel wat pijn en tegenslag moeten ervaren. Als tiener had ze de ziekte Boulimia, werd ervoor opgenomen, vocht later tegen diverse verslavingen en kampte met huwelijksproblemen. Glennon Doyle scheidde in 2016 van haar man, waarna ze tijdens een tour voor haar boeklancering verliefd werd op een vrouw. Ze trouwden in 2017.

Andere boeken van Glennon Doyle die in het Nederlands zijn verschenen:

  • Carry on, heb lief
  • Carry on, en leef

Wil jij ook zo graag Ongetemd Leven?

Dan is dit boek echt iets voor jou

Ongetemd Leven
Informatie over Cookies